Добре дошли!

Интериор - МОДЕРНИЯТ ЛОФТ СТИЛ

01/10/2020
Идеи за интериор и обзавеждане на пентхаус, модерният лофт стил.
Персонализирана естетика, която да направи Вашия дом уникален.
Лофт жилищата стават все по-популярни, харесвани и желани. Тяхното необичайно, но много функционално разположение, както и архитектурните им достойнства, им придават едновременно класически и изискан вид, но в същото време арт акцент в така модерният стил на небрежен шик.
Една от основните характеристики на Лофт стила са отворените пространства. Именно затова е предпочитан при обзавеждане на мезонети и тавански помещения, комбиниращи в себе си  индустриален и модерен стил. В този тип помещения, може да се  използват различни, като цвят и вид, подови настилки, например паркет с винтидж елементи. Отделните кътове може да се оформят с помощта на мебели като секции, метални шкафове, цветарници и други. Големият плюс от липсата на стени е възможността за безпроблемно разместване на мебелите, така че да се използва максимално тяхната функционалност.

Градски стил, индустриални нотки и ексцентричност и много полезна площ, ще откриете във всеки апартамент с такъв дизайн на последният панорамен етаж в нашите сгради.