Добре дошли!

Скъпи Клиенти,

Благодарим Ви за интереса към нас и нашия иновационен продукт.

Ние от строително-инвестиционна компания "Генов и Ко" ЕООД сме на пазара на недвижимите имоти в България от 2005 г. През това време сме реализирали успешно забележителни проекти в гр. София, в едни от най-престижните квартали - Бояна, Изток, Лозенец и др.

Освен на пазара на недвижими имоти в България, ние развиваме строителна дейност и на територията на САЩ, където сме изградили и изграждаме, луксозни жилищни сгради в най-елитните райони на Лос Анджелис, Калифорния.

Също така „Генов и Ко“ ЕООД е изпълнител на обществени поръчки в областта на общественото, инфраструктурното строителството и услугите, на територията на цялата страна. Информацията по тази дейност на компанията е обществено достъпна.

Последните ни два проекта са жилищен комплекс "Семирамида – Витоша" в кв. Витоша и бутикова сграда "Бояна Фабиола" с луксозни апартаменти в кв. Бояна.

През годините сме се доказали пред нашите клиенти като реномиран и надежден строител, който предоставя качествени, функционални, естетически и стилово-издържани сгради на своите купувачи. Ние вярваме, че високите стандарти на качество, партньорската ни коректност и прецизност, отразена във всеки един детайл, са това, което гарантира успеха на всички наши проекти. Предлагаме на своите клиенти точно това, от което се нуждаят, защото ние проучваме локалните и световни тенденции в търсеното и строителството на жилищни имоти.
В нашите проекти ще откриете приложен идеалния баланс между приоритетните характеристики на българския дом, иновационната и еко концепция по глобален модел на развитите икономики, и разбира се, голяма доза индивидуалност и оригиналност на всеки един проект. 
В своите 10 книги за архитектурата още през първи век сл. Хр. Витрувий определя архитектурата с три думи: firmitatis, utilitatis, venustatis:


Здравина – сградата трябва да стои здраво и да издържа на времето
Полезност – да е полезна и да служи на Човека
Красота – да радва хората и да извисява духа им 

Нашата компания претворява тези три основни принципа на архитектурата в реалност.

Ние можем да предложим на всеки един от нашите клиенти един наистина уникален, уютен дом, в който освен всичко друго, всяка закупена площ е полезна за собствениците си, помещенията са светли и удобни, а Вие получавате Всичко необходимо - нищо излишно!

При нас водещо място заема и дизайнът. Нашите проекти контрастират ярко сред масовия тип строителство. Ние постигаме изчистен и стилен силует на всяка сграда, преплитайки класически форми със смели архитектурни решения, като в същото време съумяваме да запазим визия, излъчваща топлина и хармония с природата. Ние вярваме, че красотата не е просто външна материална обвивка – това е само основата, на която стъпваме. Духът на една сграда е съчетание от форма и възможност за природосъобразен живот. Затова при нас ще откриете домове със спиращи дъха гледки към планината, а природата ще бъде на само около Вас, а до Вас.

Комплекс "Семирамида- Витоша" е с еко-насоченост и отразява най-актуалните световни тенденции, насочени през последните години основно към строителството на "зелени сгради", които чрез своите зелени насаждения, филтрират въздуха, поглъщат вредните емисии и защитават жителите от слънчева радиация и градски шум. 
Тук ние се стремим не само да използваме естествени материали, но и буквално да озеленим фасадите, които ще превърнем в една вертикална, вечно-зелена гора, с контролиран растеж, без нужда от специални градинарски грижи - поддържана чрез автоматични, водоспестяващи поливни системи.

Не на последно място, ние предлагаме изключително атрактивни крайни цени за купувачите, като по този начин, те могат да закупят свой дом с параметрите, към които се стремят (полезна, площ, качество, цена, визия), на много по-ниска крайна цена, от средно-предлаганата на пазара за типа имот.

 
Искрено се надяваме да се насладите на нашия сайт и в наше лице да откриете строителя на своя красив дом - претворен от мечта в реалност!