Добре дошли!

СПЕЦИАЛЕН ХАРАКТЕР. РАСТЕ С ВАС!
Скъпи Ценители,

Малко вероятно е да чуете думи като Страст, Любов или Отдаденост в разговор описващ недвижимо имущество. Въпреки това, тези чувства и още много други като тях изпълват работните ни дни в “Genov & Co.”, докато сътворяваме нашите проекти, било то в архитектурното студио или на строителната площадка.
В своите 10 книги за архитектурата още през първи век сл. Хр. Витрувий определя архитектурата с три думи: firmitatis, utilitatis , venustatis:
         Здравина – сградата трябва да стои здраво и да издържа на времето
         Полезност – да е полезна и да служи на Човека
         Красота – да радва хората и да извисява духа им       
                                                                  
Нашата компания претворява тези три основни принципа на архитектурата в реалност.
Ние можем да предложим на всеки един от нашите клиенти един наистина уникален дом, в който всяка закупена площ е полезна за собствениците си, помещенията са светли и удобни а Вие получавате Всичко необходимо-нищо излишно!
При нас водещо място заема и дизайнът. В нашите сгради смели архитектурни решения се срещат с безкомпромисно качество и еклектичен индивидуализъм се преплита с всепризнати класически форми.
Красотата обаче, не е само външна материална обвивка – това е само основата, на която стъпваме. Всъщност ние вярваме, че духът на една сграда е съчетание от форма и възможност за природосъобразен живот. Затова при нас ще откриете домове със спиращи дъха гледки към планината, а природата ще бъде на само около вас, а до вас - на Вашия балкон, фасада, покрив.

Искрено се надяваме, че ще се насладите на нашия сайт и ще изпитате същото страстно чувство към нашите сгради, което ние самите изпитваме. Преди всичко, Вие сте неповторими и Вашия дом следва да бъде едно естествено продължение на Вашия необикновен и неповторим начин на живот!