Добре дошли!

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
 
Сградата се намира в югозападната част на София, на границата между три квартала - Лагера, Овча купел и Красна поляна, в новоизграждащ се нов емблематичен жилищен квартал.


 
Административният адрес на "SEMIRAMIDA REVIVE" е на бул. Никола Мушанов, но сградата е разположена на 50 м отстояние от булварада и предлага на бъдещите си обитатели тишината и спокойстието на малка улица и в същото време бърз достъп до всяка точка на столцата, чрез директен излаз на главна пътна артерия.

Изключително атрактивна локация на 6 минути от център, на 6 минути от Околовръстно шосе, на 2 минути от
МЕТРОСТАНЦИЯ, училище, детска градина, градски транспорт, перфектна инфраструктура, канал и не на последно място - с прекрасна гледка към Витоша планина
.

 
 
Изключителна инвестиция!
 
 
Сградата се намира точно срещу бъдещия нов квартал на София - ''Галакси'', който ще се изгради на площ от 200 дка., което в краткосрочен план ще вдигне цените в района с минимум 30-40 %. Квартала ще е с ритейл център, разположен точно фронтално срещу сградата, в който ще са позиционирани Кауфланд, Практикер и Технополис, а в дълбочина ще е разположен жилищен квартал с офиси, хотел и детска градина с обща застроена площ от 700 000 м2.


В близост до училища и детски градини –ДГ №196 Шарл Перо, ДГ №126 Тинтява, ДГ №187 Жар птица. В близост до учебни заведения – 92 ОУ ”Димитър Талев”, 28 СОУ Алеко Константинов и ПГ по битова и електротранспортна техника.


В близост до Метростанция Овча Купел, Метростанция Красно село, трамваи 4, 11, 22 и автобуси 11, 60 и 83.


В близост до болница МБАЛ Надежда,  пазар ,,Росица“, Стадион Септември, западен Парк, парк Св. Св. Петър и Павел, Красимир Симеонов – конна база „Хан Аспарух“, картинг Красна Поляна