Добре дошли!

REVIVE BUILDING / сграда "РИВАЙВ"

50 - Свободни
Етаж 1
Етаж 2
Етаж 3
Етаж 4
Етаж 5
Етаж 6
Етаж 7
Етаж 8
Етаж 9
Етаж 10
Паркоместа
Гаражи
Сграда "Ривайв"/ Revive Building

Местоположене: На границата на кв. Красна поляна и кв. Овча купел, бул. Никола Мушанов
На 800 м от Метростанция "Овча купел".
Сграда с 10 % общи части!  Красива озеленена фасада с гравирани алумиеви детайли.!
Все още можете да открите в гр.София - качествени имоти на ДОСТЪПНИ ЦЕНИ, с повече РЕАЛНА ЖИЛИЩНА ПЛОЩ!

 
Нашият подход към поредния бисер в нашето портфолио сграда "Ривайв", приема палитрата от богатите, земни цветове на на фасадата от гравиран нерждаем алуминии, съчетани с традиционното за нас, щедро фасадно озеленяване ,чрез вградени цветарници, които прявят оббликът на сградата красив, еко-ореиентиран и уникален по рода си като изпълнениеи визия. 

Архитектурните детайли от гравирани метални елементи и  озеленяване с висящи растения о гасадите на сградата  представят разнообразие от структури и връзки, които омагьосват не само с очевидния конструктивен фактор, но също така чрез естетическа стойност на този проект, който чрез своя по същество урбанистичен подход, нестандартно се вплита с природата. Всичко това е съчетано, с неизменното за нашите сгради - безапелационно качество на вложените материали.

 
ИЗПЪЛНЕНИЕ
 
В жилищна сграда "РИВАЙВ" ще откриете едно наистина екологично строителство, с грижа за утрешния ден. Една симбиоза - еклектика от най-доброто, създадено от човека в миналото, вдъхновено от второто чудо на света - "Висящите градини на Семирамида" във Вавилон и съвременни функционални решения, в услуга на днешния динамичен градски човек.
Вертикални градини към всяка тераса -  с капково напояване и умно управление. Тук ние се стремим буквално да озеленим фасадите, които ще превърнем в една вертикална, вечно-зелена градина, с контролиран растеж, без нужда от специални градинарски грижи - поддържана чрез автоматични,  водоспестяващи поливни системи.
Градините ( цветарници) се изпълняват с вечнозелени, широколистни и иглолистни растения, което създава целогодишна зелена среда за собствениците. Вечно-зелените градини и цялостното озеленяване на комплекса филтрират въздуха, поглъщат вредните емисии и защитават от слънчева радиация и градски шум. Покривна градина придава допълнителен зелен облик на сградата и допринася за нейната цветна еко-естетика. Следвайки световните тенденции за екологично строителство, ние Ви предоставяме един истински зелен оазис в сърцето на столицата. Тази зелена феерия, в градска среда, ще Ви обгърне в уникална красота, спокойствие, чист въздух и витална енергия, защото нашата сграда е жива, тя диша заедно с Вас!
 
ФУНКЦИОНАЛНОСТ НА РАЗПТЕДЕЛЕНИЯТА И ДОСТЪПЕН ЛУКС!
 

В десететажната сграда "Ривайв" откривате функционалност на апартаментите, без аналог на пазара на имотите в гр. София. Всеки квадратен метър, който закупувате, може да бъде използван рационално. Ние Ви предлагаме реална жилищна площ – достатъчно просторни стаи във всички апартаменти, дори в тези с най-малка площ, разпределени по начин, който Ви позволява да усвоите площта на жилището си на 100 % и да я използвате с желаното от Вас предназначение.
 
 • Общи части само 10%, архитектурно  постижение, което граничи с невероятното за жилищния пазар, такъв какъвто го познаваме - досега ! 
 • Твърдим, че нашите сгради са проектирани така, че процентът на общите части е абсолютният минимум, който би могъл да бъде постигнат.
 • Чертежите на жилищните разпределения показват СВЕТЛА ПЛОЩ на помещенията, а не застроена площ! Подходът ни към нашите клиенти е прям, ние Ви показваме реалната използваема площ на всяко помещение, без да Ви заблуждаваме за размера му, като по този начин Вие можете да предвидите с точност желаното обзавеждане на имота Ви. 
 • Изключително светли жилища. Светла височина от 2,65 м. на помещенията и 3,30 м. на последен етаж. Ние не пестим материали! Френски прозорци, 5-камерна немска дограма, троен стъклопакет, нисоемисионно КА стъкло .
Направили сме всичко това, защото желаем да Ви построим истински комфортно жилище, не огромни коридори и тераси, заемащи половината площ на апартамента Ви и оскъпяване в общи части. Жилище означава място, на което прекарвате живота си, където събирате семейство и приятели в просторната си дневна, където си почивате в комфортната си спалня, а стига да пожелаете, децата или гостите Ви ще имат своя функционална стая, а защо не и две? И всичко това, изпълнено с луксозни материали и на достъпна цена!    

                                                        
ЦЕНИ
 
Нашата политика е да предложим атрактивни крайни цени за купувачите като по този начин, те могат да закупят свой дом с параметрите, към които се стремят (полезна площ, качество, цена, визия ), на по-ниска крайна цена, от средно-предлаганата на пазара за типа имот. 
Проектът ни е правен с мисъл за Вас, като целта е да Ви дадем възможност да се сдобиете с комфортни, луксозни и красиви апартаменти на атрактивни крайни цени, постигнати чрез смислено прооктиране, с нисък процент общи части. При нас Вие не заплащате квадратура, която не ползвате! Функционалност, безпрецеднто високо качество на строителството, иновативна визия и непреходна във времето естетика, придават цялостния облик на  сграда "РИВАЙВ" като оптимална инвестиция за нашите клиенти.

     
       Общи технически параметри на сградата:
 
 • Конструкция: монолитна стоманобетонна
 • Външни и преградни стени: зидария висок клас енергоефективна керамична тухла, топлоизолация -10 см каменна вата;
 • Фасада: гарвирани алуминиви архитектурни детайли с меден цвят и висок клас немска минерална мазилка CAPAROL /или еквивалент/. 
 • Дограма: 5-камерена PVC немска, с троен, подсилен шумоизолационен стъклопакет, слънцезащитно покритие - 4 сезона, флоат, ниско емисионно Ка стъкло, топъл дистанционер;
 • Входни врати: блиндирани, с касова брава, външна, пожароустойчива;
 • Стени и тавани: машинно-гипсова мазилка;
 • Завишена шумоизолация на преградните стени между отделните апартаменти;
 • Под: с допълнителна шумоизолация под плаваща замазка;
 • Балкони: първокачествен мразоустойчив гранитогрес, полиуретанова хидроизолация  гравирани алуминиеви детайли.
 • Общи части: настилки – гранитогрес/гранит; парапети – по проект; стени и тавани – латекс;
 • Асансьори: от сертифициран вропейски прозводител - висок клас, просторни, с осигурен достъп на хора с увреждания;
 • ВиК инсталации: водопровод – изпълнен с полипропиленови, шумопоглъщащи тръби, до тапа;
 • Канализация – изпълнена със специализирани  PVC тръби, до точка;
 • Ел.инсталация: изцяло изградена с монтирани прекъсвачи, ключове, контакти, монтирано апартаментно табло;
 • Слаботокови инсталации: изградено окабеляване за кабелна телевизия, интернет и звънчева и домофонна инсталация;
 • Отоплителна инсталация: изградена сградна газова инсталация; инсталирани изводи за монтаж на климатици и монтирана кутия за климатик;
 • Вертикална планировка: изградена, съгласно утвърден проект за паркоустройство и благоустройство с богато озеленяване; 
 • Обезопасен подземен и надземен паркинг/гаражи, включително и за велосипеди.
 • Множество зарядни станции за електрически автомобили. 
 • Автоматична пожароизвестяваща и пожарогасяща инстилация със собствен резервоар и помпена станция. 
 • Феерия от вечнозелени растения и богато ФАСАДНО озеленяване.
 • Детска площадка. 
 • Детска градина. 
 • Кулинария и Bar and Grill.
 • Офис на ЕКОНТ и EASYPAY
 • Аптека.
 • Осигурен удобен, самостоятелен достъп за хора с увреждания ЗА ЦЯЛАТА СГРАДА.
                                                                 
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
 
Сградата се намира в югозападната част на София, на границата между три квартала - Лагера, Овча купел и Красна поляна, в новоизграждащ се нов емблематичен жилищен квартал.

Административният адрес на сграда "REVIVE" е на бул. Никола Мушанов №120, но сградата е разположена на 60 м отстояние от булварада и предлага на бъдещите си обитатели тишината и спокойстието на малка улица и в същото време бърз достъп до всяка точка на столцата, чрез директен излаз на главна пътна артерия.

Изключително атрактивна локация на 6 минути от център, на 6 минути от Околовръстно шосе, на 2 минути (800 м) от МЕТРОСТАНЦИЯ "ОВЧА КУПЕЛ", училище, детска градина, градски транспорт, перфектна инфраструктура, канал и не на последно място - с прекрасна гледка към Витоша планина
.     
                                                         
 
 Изключителна инвестиция!
 
 
Сградата се намира точно срещу бъдещия нов квартал на София - ''Галакси'', който ще се изгради на площ от 200 000 кв.м, което в краткосрочен план ще вдигне цените в района с минимум 30-40 %. Кварталът ще е с ритейл (retail) център, разположен точно фронтално срещу сградата, в който ще са позиционирани Кауфланд, Практикер и Технополис, а в дълбочина ще е разположен жилищен квартал с офиси, хотел и детска градина с обща застроена площ от 700 000 м2.
 
 • В близост до училища и детски градини –ДГ №196 Шарл Перо, ДГ №126 Тинтява, ДГ №187 Жар птица. В близост до учебни заведения – 92 ОУ ”Димитър Талев”, 28 СОУ Алеко Константинов и ПГ по битова и електротранспортна техника.
   
 • В близост до Метростанция Овча Купел, Метростанция Красно село, трамваи 4, 11, 22 и автобуси 11, 60 и 83.
   
 • В близост до болница МБАЛ Надежда,  пазар ,,Росица“, Стадион Септември, западен Парк, парк Св. Св. Петър и Павел, Красимир Симеонов – конна база „Хан Аспарух“, картинг Красна Поляна