Добре дошли!

БОЯНА - ФАБИОЛА

Тяло 3
Тяло 2
Тяло 1
Гаражи
БОЯНА - ФАБИОЛА
АКТ -14!
 

Проект БОЯНА - ФАБИОЛА е алегория за връзката между човека и природата, метафора за съприкосновението, общуването, свободата на духа. Сгушен в сянката на стари борови дървета, проектът споделя едновременно комфорта на градска къща, чистия планински въздух и удобството на градския начин на живот (в центъра на Бояна, на ул. Байкал 11, в най-хубавата и луксозна част на кв. Бояна, в близост до Беловодски Път, ул. Кумата и на 10 мин. път с кола от НДК). Бутиковата, луксозна сграда е проектирана така, че всеки апартамент да има изглед или директен достъп към голямата южна градина с детска площадка и едновременно с това да се сливат в една модерна и функционална сграда в сърцето на най-луксозният квартал в полите на Витоша.

Сградата се състои от шест луксозни четиристайни апартамента, тип мезонет със самостоятелен вход и усещане за къща. Всеки от тях разполага с помещение за фитнес, голяма складова площ и котелно, хол с трапезария и три спални помещения. Към всеки от апартаментите има възможност да се закупи и гараж на сутеренно ниво, а достъпът до красиво оформената градина с детска площадка, е отворен за всички апартаменти, като създава една прекрасна социална среда. Всички апартаменти имат забележителен изглед към Витоша и града. Едновременно в сърцето на столицата и сред неповторима природна среда.

 

Общи технически параметри на сградата:
 
— Конструкция: монолитна стоманобетонна;

 Външни стени: зидария керамична тухла 25 см.,
    топлоизолация 10 см. 


— Фасада: Облицовка с естествен камък гнайс. Висока устойчивост на атмосферни влияния, допълнителна енергоефективност, влаго, мразо и шумоизолация, пожароустойчивост и дълготрайност.

— Дограма: Алуминиева с прекъснат термо мост, с троен стъклопакет, слънцезащитно покритие-4 сезона, флоат, ниско емисионно Ка стъкло.

— Входни врати: блиндирани, с касова брава, пожароустойчива;

— Стени и тавани: 4 см. вата за топло и шумоизолазия, пароизолация, 1.2 см. гипсокартон,
 
      допълнителна шумоизолация на стените между отделните апартаменти; 

— Балкони: Първокачествен мразоустойчив гранитогрес, полиуретанова хидроизолация; 

— Общи части: настилки – гранитогрес / гранит; стени и тавани – латекс;

— ВиК инсталации: водопровод – изпълнен с полипропиленови тръби, до тапа;
    канализация – изпълнена със специализирани, шумопоглъщащи PVC тръби, до точка;

— Ел.инсталация: изцяло изградена с монтирани ключове, контакти, монтирано апартаментно табло;

— Слаботокови инсталации: изградено окабеляване за кабелна телевизия, телефон, интернет, СОТ и звънчева и домофонна инсталация;

— Отоплителна инсталация: изградена газова инсталация и монтиран газов котел, висок клас италиански радиатори; инсталирани изводи за монтаж на климатици и монтирана кутия за климатик.


— Вертикална планировка: изградена, съгласно утвърден проект за паркоустройство и благоустройство.